21 juni 2011

Donderdag 23 en zondag 26 juni openingen Landkunst 2011

Op donderdag 23 en zondag 26 juni wordt Landkunst 2011 officieel geopend.

Tijdens de opening op 23 juni - van 15.00 - 20.00 uur bij Boerderij De Dommelhoeve in Sint-Oedenrode* - staat de ontmoetingsplek van kunstenaar Elmo Vermijs centraal.

Brigite van Haaften, gedeputeerde voor cultuur en samenleving van de provincie Noord-Brabant, overhandigt het eerste exemplaar van de dichtbundel ‘Wat je ziet kun je niet zijn’ aan de auteur Serge van Duijnhoven. In het boek zijn foto’s opgenomen van L.J.A.D. Creyghton.

Gastsprekers uit verschillende disciplines – agrariër Frans van Beerendonk (Streekraad Het Groene Woud), landschapsarchitect Gerhard Geerken (PON) en kunsthistoricus Marcel van Ool (Staatsbosbeheer) – gaan onder leiding van Liesbeth Jans (bkkc) met elkaar in debat over de stelling ‘Alleen de omgeving is anders’. 

Catering: Restaurant De Beurs uit Sint-Oedenrode

Muziek: Dichters dansen niet

Tijdens de opening op 26 juni - van 16.00 - 18.00 uur op Landgoed Velder in Liempde** - worden de kunstopdrachten van Bram Braam en Stefany Karghoti gepresenteerd. De middag wordt ingeleid door filosoof Jos van de Mortel.

* Boerderij De Dommelhoeve, Cathalijnepad 1, 5491 GT in Sint-Oedenrode. Meer informatie over De Dommelhoeve vindt u hier.

** Landgoed Velder, Velderseweg 14, 5298 LE in Liempde0 reacties

Geef een reactie
naam:
 
 
Vul in wat je ziet