zomeruniversiteit

Studiedag Land en Kader

door:Elders ism bkkc
wat:Studiedag over fotografie en landschap
datum:3 september
locatie:bkkc | brabants kenniscentrum voor kunst en cultuur
kosten:15 euro - studenten 7,50
reservering:niet meer mogelijk (VOL)
DEZE STUDIEDAG IS VOL. HET IS NIET MEER MOGELIJK TE RESERVEREN. 
Klik hier voor meer informatie over de studiedag Land en Betekenis.
......................................................................................................
LAND EN KADER
Zowel de expositie LAND als het project ELDERS – Idylle en frictie in het landschap, laten deze zomer prachtige, vervreemdende, verstilde of bizarre foto’s zien van wereldberoemde tot regionaal bekende fotografen die zich met het thema landschap bezighouden.
Het bkkc en ELDERS willen u de gelegenheid geven kennis te maken met een aantal fotografen en recente ontwikkelingen in de fotografie en organiseren daarom een afwisselende dag met lezingen, een busreis en een boekpresentatie.

Van de stad naar het platteland en weer terug.

De morgen staat onder leiding van Flip Bool (fotomuseum Rotterdam en lector AKV st Joost Breda). Er zijn korte lezingen van Nils van Beek (SKOR) en de fotografen Levi van Veluw, Paul Bogaers, LJAD Creyghton en Gerco de Ruijter.
Daarna trekken we Het Groene Woud in voor een busreis inclusief toelichting op de billboards van het fotografieproject Elders. De dag wordt feestelijk afgesloten met een borrel en een boekpresentatie op het gemeentehuis van Sint Michielsgestel.

De studiedag vangt aan om 10.00uur (inloop met koffie vanaf 9.30uur) en duurt tot 18.00uur.
Kosten voor deelname zijn 15euro pp - studenten 7,50euro - Aanmelden bij Femme van den Berg: f.vandenberg@bkkc.nl0 reacties

Geef een reactie
naam:
 
 
Vul in wat je ziet