Land Kunst Krant

In de Land Kunst Krant laten we zoveel mogelijk Landkunstinitiatieven in Noord-Brabant zien, met als doel om Landkunst op de kaart te zetten. En dat doen we letterlijk: Op de middenpagina van de krant zie je in één oogopslag waar welke kunstwerken te vinden zijn. In de krant lees je verder artikelen over Landkunst, columns, vind je informatie over nieuw opgeleverde werken en een uitagenda. Op deze manier willen we mensen nog meer laten genieten van de zomer én lang daarna, van alle mooie kunstwerken in de prachtige natuur die Noord-Brabant rijk is.

We verspreiden de krant in heel Noord-Brabant en daarbuiten, de nadruk ligt op Noord-Brabant. Uiteraard bij alle partners van Landkunst, maar ook bij VVV’s, UITpunten, bibliotheken, campings, theaters, musea, culturele instellingen en galeries… om maar eens wat te noemen.

De Land Kunst Krant is een publicatie van Kunstloc Brabant. Wil je meer weten over de Land Kunst Krant of wil je een exemplaar bestellen? Neem dan contact met ons op.

2018
Dit jaar geen Land Kunst Krant, maar een bijzondere special over de kracht van kunst in onze samenleving. In de special laten we zien hoe kunstenaars en ontwerpers duurzame verbonden aangaan met appelboeren, boomkwekers, schaapsherders, de energiesector en Staatsbosbeheer. Je komt meer te weten over community art. Plus elf gedichten over de elf vestingsteden aan de Zuiderwaterlinie, geschreven door elf schrijvers en de vertrouwde landkunstkaart brengt je naar landkunst in Brabant.

Overzicht Land Kunst Kranten