Samenwerking

Kunstloc Brabant (voorheen bkkc) organiseert Landkunst al heel wat jaren. Wat begon als een project in Het Groene Woud (stedendriehoek Tilburg – Eindhoven – Den Bosch) is uitgegroeid tot een programma waarin vele Landkunstprojecten in de provincie Noord-Brabant zijn ondergebracht.

In 2014 ontwikkelt Landkunst zich verder als samenwerkingsproject. Er wordt gewerkt aan de zichtbaarheid van de initiatieven en actief gezocht naar (nieuwe) partners, uit verschillende sectoren, die Landkunstprojecten willen opzetten of verder willen ontwikkelen.

Projecten
Dat gebeurt bijvoorbeeld op de Oude BuisseHeide waar het Vincent van GoghHuis en Kunstloc als partners in samenwerking met Natuurmonumenten en Erfgoed Brabant sinds 2012 een jaarlijks Landkunstproject organiseren. Denk ook aan het Biesbosch MuseumEiland waar Kunstloc Landkunst en belangrijk cultureel erfgoed samenbrengen door landkunsttentoonstellingen binnen en buiten het museum vorm te geven. Bovendien zoekt Kunstloc continu naar aansluiting bij partnerprojecten als Gebiedsontwikkeling, deZuiderwaterlinie en Leegstand.

Collectieve marketing
Steeds belangrijker wordt de collectieve marketing van alles wat er op het gebied van Landkunst gebeurt. We willen zoveel mogelijk Brabantse toeristen, recreanten of kunst- en cultuurliefhebbers in contact brengen met Landkunst. Dat doen we onder andere via deze website en via de Land Kunst Krant, die we jaarlijks in een oplage van circa 9.000 stuks in de provincie verspreiden.

Neem contact met ons op
Wil jij meegenomen worden in ons collectieve marketingprogramma? Of kun je inhoudelijk wel wat advies gebruiken? Wij kunnen je wellicht helpen. Neem contact met ons op.